Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
BF Goodrich

BF Goodrich Advantage All-Season

225/50 R17 98W XL

BF Goodrich - Kvalitetsdekk produsert av Michelin.

Dekkstørrelser
225/50 R17 98W XL 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
GAN Helårsdekk
M+S merking
med snøkrystallsymbolWinter
Hastighetsindeks
W: Godkjent  opp til 270 km/h
EAN
3528707942234
Artikelnummer
GI-R-469107GA
DEX
2.111 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Oppdag den trygge følelsen og kontrollen med BFGoodrich Advantage All-Season. Utviklet for variert vær - kjør trygt fra tidlig vår til sen høst

  • Dekk for kompakte biler, minivaner og SUV-er
  • Sikker kontroll og prestasjon fra tidlig vår til sen høst
  • Konstruert for grep og bremsing på våte veier
  • 3PMSF sertifisert for trekkraft og grep under snøforhold

Sikker kontroll, uansett værforhold
Ikke la været stoppe eventyrene dine. Dette allsidige dekket på veien gir deg kontroll om du kjører på tørre, våte eller snødekte veier. BFGoodrich Advantage All-Season gir bedre bremseytelse på vått og tørt underlag enn forgjengeren. Vær trygg og sikker med 3 PMSF-sertifiseringen, som gir deg selvtillit og kontroll til å fortsette å utforske nye veier, uavhengig av været.

Oppdag et dekk som er like dynamisk som deg.
Nyt hver tur, uansett vær, med BFGoodrich Advantage All-Season. Utviklet med en ny slitebaneblanding designet for å gi full kontroll i snø med et V-formet spor for utmerket grep og trekkraft. En åpen mønsterbane evakuerer vann, et selvstabiliserende mønsterdesign forbedrer kjøreegenskaper og bremsing, og en ny teknologi gir forbedret grep på våte veier.

Designet for variert vær
Utforsk mer med dette landeveisdekket designet for å holde deg trygg fra tidlig vår til sen høst. BFGoodrich Advantage All-Season gir god valuta for pengene og færre utfordringer.

Holder din kjøring i balanse
Ikke overlat sikkerheten til tilfeldighetene. Dekkslitasjeindikatoren forteller deg om det er ulik slitasje mellom venstre og høyre side av dekket ditt. BFGoodrich Advantage All-Season holder deg og passasjerene dine trygge på veien.

Advarsel: Ikke egnet for vinterturer i Norden.
 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Nyhetsbrevet for GigaDekk!

Abonner på nyhetsbrevet nå og gå aldri glipp av et tilbud igjen!
✓Topp-tilbudene ✓Testresultater og produktnyheter ✓Anbefalinger