Bridgestone Dueler 684 H/T

275/60 R18 113H
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
H: opp til 210 km/t
EAN
3286347751714
Artikelnummer
GI-R-103247GA
Dekkmerke
Rullemotstand C
Våtgrep C
Støyutslipp 72dB
DEX
kr 1.878
Gratis levering!*

Dueler H/T D684 er en Riksvei All-Sesong lett lastebildekk, som ble utformet for sportnyttekjøretøyer, som er kjørt hovedsakelig på veien. Det ble utviklet til å gi aggressive titt og år-rund trekkraft, selv i lett snø. På utsiden kjennetegner Dueler H/T D684 en symmetrisk uavhengig blokk slitebanemønster. All-sesong trårblanding ble utviklet til å gi trekkraft på tørr, væter og lett snø-dekket veier. Innvendig kjennetegner Dueler H/T D684 tvillingsstål til å stabilisere det slitebaneområdet og en polyester snorkropp til å gi en behagelig tur.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

giga-dekk.com benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon