Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
Dunlop

Dunlop SP Sport Maxx GT600 DSST

255/40 ZRF20 (101Y) XL NR1, runflat

Dunlop - Dekkprodusent fra Japan. Et kvalitetsprodukt i høyere priskategori.

Dekkstørrelser
255/40 ZRF20 (101Y) XL NR1, runflat 
Lagerstatus
begrenset lagerbeholdning
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
(Y): Godkjent  vairāk nekā 301 km/h
EAN
4038526339577
Artikelnummer
GI-R-452659GA
DEX
4.496 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Siden 1888 har vi skapet inspirert, industri-omdefinerte produkter for å gi deg den høyeste kaliber av kjøreopplevelsen.

Dunlop-dekk er laget ved hjelp av ulike gummiblandinger som bidrar distinkte egenskaper til dekket. Profesjonelle inspektører og spesialitet maskiner inspiserer hvert dekk for å sikre at hver og en er av høyeste kvalitet. Våre Run-Flat dekk utnytte DSST teknologi for å utføre når punktering eller enda en gang nedpakket. De lar deg kjøre på en toppfart på 50 miles per time, for å hjelpe deg å nå et trygt sted eller tjenesteområde. En ekstrem ytelse dekk med Run-Flat teknologi.

Asymmetrisk dekkmønster bidrar til å gi en balanse mellom vått og tørt ytelse. En solid midtrille bidrar til å forsterke styrerespons og tilbakemelding til føreren. Omkrets og lateral-feiende sporer bidrar til å gi effektiv drenering for økt våt trekkraft.

Jointless Band Technology ™ bidrar til å opprettholde dekkets form for jevn ytelse på riksveg hastigheter. Multi-Pitch mønsterdesign Teknologi ™ bidrar til å redusere støy for en rolig tur.

Dunlop selvbærende Teknologi (DSST) bruker en patentert sideveggkonstruksjon å tillate fortsatt å kjøre på et punktert dekk i opp til 50 miles i normale forhold. Kvalifisert for motorvei auto og let lastebil dekkskifte begrensede garantien.

RunOnFlat Dunlop Self Supporting Technology (DSST). Dunlop RunOnFlat-teknologi gjør det mulig å fortsette kjøringen etter en punktering eller utblåsning i opptil 80 km. RunOnFlat-dekk bruker forsterkede sidevegger, noe som gjør at dekket opprettholder sin mobilitet etter et fullstendig tap av lufttrykk.Sikkerhetsmerknad Dunlop RunOnFlat-dekk skal kun monteres på biler som er laget for å kjøre på flate dekk og er utstyrt med en fullt fungerende dekktrykk-varselenhet, for eksempel Dunlop WARNAIR. Maksimal kjøreavstand på 80 km (50 miles) og maksimal hastighet på 80 km/t (50 mph) bør ikke overskrides. Se bilens håndbok, siden produsentenes råd for et bestemt kjøretøy kan variere.

JLB (Jointless Belt). En Hybrid Overlay-teknologi som reduserer langsgående deformasjoner ved høye hastigheter.Fordeler Overlegen stabilitet ved høye hastigheter; glatt og jevn slitasje.

 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Nyhetsbrevet for GigaDekk!

Abonner på nyhetsbrevet nå og gå aldri glipp av et tilbud igjen!
✓Topp-tilbudene ✓Testresultater og produktnyheter ✓Anbefalinger