Dunlop Sport Maxx Race

325/30 ZR21 108Y XL N0, med felgbeskyttelse (MFS)
tilgjengelighet
tilgjengelig
Dekk
SoSommerdekk
EAN
5452000538017
Artikelnummer
GI-R-275458GA
Hastighet
Y: up to 300 km/h
Dekkmerke
Rullemotstand E
Våtgrep A
Støyutslipp 72dB
kr 4.285
Dekkmerke/effektivitetsklasse

Vi selger nye bildekk som ikke er eldre enn 2 år.

I denne perioden kan, ved bruk av samme varenummer, både merkede dekk (produsert etter 01.07.2012) og umerkede dekk (produsert før 01.07.2012) kjøpes fra produsenten.

Dekk med samme varenummer, med eller uten markering, kan monteres på samme aksling der de har samme effektivitetsklasse. Bevis er tilgjengelig fra de involverte produsentene.

Dekkets effektivitesklasse sendes til oss fra produsenten sammen med varenummeret og IP-koden. Vi videresender varenummeret og disse verdiene til kundene våre uavhengig av dekkets produksjonsdato, med unntak av varer som er eldre enn 2 år.

Vennligst merk at dette dekket kanskje ikke er merket siden det ble produsert før 01.07.2012.

I dette tilfellet er følgende effektivitetsklasser gyldige: rullemotstand: E, våtgrep: C, lydutslipp: 72 dB.

Dersom dekket ble produsert etter 01.07.2012 er merket fra diagrammet til venstre gyldig

Eksepsjonelt tørrgrep – både på og utenfor banen

  • Glimrende tørrgrep og bremseegenskaper.
  • Presis styring og håndteringsstabilitet.
  • Forbedret grep i kurvekjøring.
  • Pålitelig ytelse på vått føre.

Svært god gripe- og bremseevne Oppnå topp ytelse på banen med Sport Maxx Race.

Racingblandingen er utviklet ved hjelp av Dunlop Motorsports-teknologi og gir deg topp veigrep og bremseevne. Dekket er optimalisert med tanke på banekjøring, men er fullt godkjent for bruk på vei.

Presis styrerespons og høy kjørestabilitet

Dra fordel av presis styrerespons og konsekvente kjøreegenskaper. Sport Maxx Race forbedrer styreegenskapene og stabiliteten ved hjelp av et hybridbelegg som begrenser deformeringen av dekket ved høye hastigheter.

Bedre veigrep i svinger

Ribbene har bratt vinkel for å øke den laterale dekkstivheten og gi bedre kontroll ved kurvekjøring. Det massive ytre skulderpartiet forbedrer veigrepet i svinger.

Høy ytelse på vått underlag

Sport Maxx Race er optimalisert for tørt underlag, men yter godt også på vått føre. Det asymmetriske dekkmønstret med fire riller på innsiden gir rask vanndrenering og reduserer faren for vannplaning.

Flatere slitebaneprofil

Den nye generasjonen Dunlop-dekk har en flatere slitebaneprofil med en 4-8 % større kontaktflate, avhengig av størrelse og type dekk. En større kontaktflate gir mer stabilitet og forbedret veikontakt, slik at dekkene reagerer raskt og presist.

Fordeler

Økt stabilitet og styrepresisjon, redusert hæl-og-tå-slitasje, utmerket svingstabilitet og -presisjon, overlegent tørrgrep.

Silica-Plus-blanding. En motorsport-avledet gummiblanding som gir høye grepsnivåer, spesielt på våte veier og ved lave temperaturer.Fordeler Førsteklasses bremse- og akselerasjonsevne, solid slitestyrke og svært godt veigrep i vått og kaldt vær.

JLB (Jointless Belt). En Hybrid Overlay-teknologi som reduserer langsgående deformasjoner ved høye hastigheter.Fordeler Overlegen stabilitet ved høye hastigheter; glatt og jevn slitasje.

Maximum Flange Shield (MFS). Et beskyttelsessystem for flens. MFS har en gummiprofil som går rundt omkretsen av dekket over hjulflensen. Dette skaper en beskyttende buffersone.Fordeler Beskytter dyre lettmetallfelger fra fortauskanter.

Asymmetrisk mønsterdesign. Asymmetrisk mønsterdesign gir bedre kjøreegenskaper og vannplaningssikkerhet. Den langsgående senterribben øker stabiliteten og presisjonen. De asymmetriske sporene gir bedre grep på både vått og tørt underlag.Fordeler Forbedret ytelse på rette strekk og rundt hjørner; økt motstand mot vannplaning.

Flatere slitebaneprofil. Den nye generasjonen Dunlop-dekk har en flatere slitebaneprofil med en 4-8 % større kontaktflate, avhengig av størrelse og type dekk. En større kontaktflate gir mer stabilitet og forbedret veikontakt, slik at dekkene reagerer raskt og presist.Fordeler Økt stabilitet og styrepresisjon; redusert hæl-og-tå-slitasje; utmerket svingstabilitet og -presisjon; overlegent tørrgrep.

Multi Radius Tread (MRT). MRT-design bruker ti forskjellige radier, og de er derfor mer presise. Dette resulterer i svært effektiv trykkfordeling på veikontaktflaten. Resultatet er jevnere overganger fra rettstrekk til sving, noe som fører til mer presise og progressive reaksjoner.Fordeler Betydelig bedre kontroll over utviklingen av fotavtrykket under alle kjøreforhold, responsiv våt- og tørrhåndtering, økt svingkontroll.

Dobbel silikablanding. Denne blandingen forbedrer akselerasjonsytelsen og fremmer lav slitasje.Fordeler Topp bremse- og akselerasjonsevne, førsteklasses kjøreegenskaper gjennom sommer og høst, solid veigrep og høy slitestyrke.