Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Pirelli

Pirelli Scorpion Ice & Snow runflat

285/35 R21 105V XL, runflat

Pirelli - Dekkprodusent fra Italia. Dekk av høy kvalitet i høyere priskategori.

Dekkstørrelser
285/35 R21 105V XL, runflat 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
Wi Vinterdekk
M+S merking
med snøkrystallsymbolWinter
Hastighetsindeks
V: Godkjent  opp til 240 km/h
EAN
8019227193275
Artikelnummer
GI-R-195758GA
4.302 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Egenskaper:

  • Spesielt utviklet for SUV og rekreasjonskjøretøy
  • Langsgående spor som passer for SUV og rekreasjonskjøretøy garanterer motstand mot vannplaning
  • 'T' hastighet karakter
  • Gir optimal ytelse på snø og is

Det nye Pirelli dekket for vinterføre. Asymmetrisk mønsterdesign med sikk-sakk spor, vinklet slitebaneblokker og forsterket skulder område. Ideell for høy hastighet veiebruk (190 og 210 km / t). Utmerket behandling, kjørekomfort og lavt støynivå. Enestående off-road ytelse, selv på snøfrie overflater. Bredt utvalg av størrelser med europeiske og amerikanske merker.

Spesielt utviklet for å forbedre den lave temperatur ytelsen av raske, luksus sport nyttekjøretøyer, er Pirelli Scorpion Ice + Snow i stand til å aktivt svare på våt asfalt eller grus veier og har blitt utviklet for å forbedre den lave temperature ytelsen til moderne SUVer i snø

Som alle Scorpion produktene, sikkerhet og komfort prioriteres i dekk design, og full kontroll er sikret selv under de mest krevende forhold. Effektivt, forbedrer Scorpion Ice + Snow også bilens utseende - sin sterke personlighet vil passe selv de mest aggressive styling konverteringer.

Mønster: Elegant dekkmønster med asymmetrisk design med sikksakk spor, vinklede slitebaneblokker og forsterket skulder område.. Sidevegg design i den beste Pirelli tradisjonen.

Selvbærende Run Flat versjon tilgjengelig.

 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.