Hopp til innhold Hopp til navigeringsmeny
HP 1
195 / 65 / R15 / 91H
Dekk: Sommerdekk
Fartsindeks: H
Dekk etikett
E
B
72 db
kr 442
På lager
Dekk etikett
Dekk etikett
EU-dekkmerke og effektivitetsklasse
Den europeiske unionen, under CE 1222/2009, har pĺbudt at alle dekk produsert etter 1. juli 2012 for biler og kommersielle kjřretřy inneholder et standard EU-dekkmerke som klassifiserer dem etter tre ytelseskarakteristikker: drivstoffeffektivitet, klassifisert fra A til G; vĺtgrep klassifisert fra A til G; og lydemisjon i desibel.
Dekk-kategorier som er uanfektet av denne reguleringen inkluderer: vulkaniserte dekk, profesjonelle offroad-dekk, sportsdekk og enkelte dekktyper som er utviklet for ĺ forbedre trekkraft, som for eksempel piggdekk, T-type reservedekk, dekk for biler laget fřr 1990, dekk med maksimal tillatt hastighet pĺ 80 km/t, dekk for felger med en diameter pĺ mindre enn eller lik 254 mm eller střrre enn eller lik 635 mm. Dette merket er ment for ĺ fremme řkonomisk og řkologisk effektivitet i trafikken, i tillegg til ĺ řke veisikkerhet. Det skal dessuten hjelpe forbrukere ĺ velge passende dekk ved ĺ sřrge for en viss grad av produktklarhet.
Likevel har merket blitt kritisert for ĺ kun vise et veldig begrenset antall karakteristikker. Profesjonelle argumenterer med at dekk har mange flere egenskaper som er viktige og relevante for veisikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaningsegenskaper, kjřrestabilitet, levetid, produktegenskaper pĺ vĺte og třrre veier utenom vĺtgrep og egenskaper pĺ snř. Dekkprodusenter foreslĺr at testresultater fra ulike institusjoner og bransjeblader břr forbli en viktig informasjonskilde for sluttbrukeren, fordi de fokuserer pĺ og vurderer en lang rekke egenskaper og funksjoner i dekkene.
Produktdetaljer

Star Performer HP

Sjåfører av kompaktbiler bør ta en titt på Star Performer HP. Størrelsen på 15 tommer passer også for mange småbiler. Star Performer er et merkevarenavn fra Delticom AG og tilbyr et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Med HP får du et sommerdekk som tilbyr sikkerhet selv på våte veier og god kjørekomfort til enhver tid. Kunder hos Tyretest.com setter ekstra stor pris på det lave drivstofforbruket. Høykvalitetsdekk som tilbyr optimalt grep og feste på våte veier, men også presis manøvrering og stabilitet i svinger.

Betalingsmetoder