Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Bridgestone

Bridgestone DriveGuard RFT

215/55 R16 97W XL runflat

Bridgestone - Dekkprodusent fra Japan, produserer dekk til formel 1. Kvalitetsprodukt i høyere priskategori.

Dekkstørrelser
215/55 R16 97W XL runflat 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
W: Godkjent  opp til 270 km/h
EAN
3286340977012
Artikelnummer
GI-R-341368GA
DEX
1.940 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Bridgestone DriveGuard

Bridgestone DriveGuard er en premium all-sesongen touring dekk utviklet for å kjøre opp til 50 miles til et trygt sted ved en punktering.

SUV og Minivan dekk

Det er aldri et godt tidspunkt for et punktert dekk. Derfor introduserer vi DriveGuard run-flat dekk for SUV og Minivans. Du kan nå ha tillit til at du kan reise trygt til 50 miles etter en punktering, og du får barna i tid for fotballtrening .

Drevet av teknologi

NanoPro-Tech blir brukt til å skape den stive, varmebestandig materiale som brukes i DriveGuard dekkene.

KAN TA ET SLAG

DriveGuard dekkene er spesielt utviklet for å tillate deg å fortsette kjøringen til tross for en punktering. Deres støttende og forsterkede sidevegger bidra til å sikre deg mobilitet for opp til 50 miles i hastigheter opp til 50 mph.

HOLDER SEG ROLIG UNDER PRESS

Takket være våre patenterte høyteknologiske kjøling design og forsterket sidevegg gummi, DriveGuard dekk distribuerer varme og friksjon etter en punktering, slik at du kan fortsette å kjøre opp til 50 miles, selv etter et fullstendig tap av lufttrykk.

Kjøring Innovasjon

DriveGuard er å endre måten folk tenker om run-flat dekk.

 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.