Hopp til innhold Hopp til navigeringsmeny

Vinterdekk

Flotte priser? Se her! Ikke vent til dekkene dine er fullstendig utslitte! Kjøp nye dekk til rabatterte priser hos www.giga-dekk.com. Alle priser inkluderer MVA.
Veldig enkel bestilling
  • Velg størrelse
  • Velg dekk
  • Bestill
  • Billigste dekk, rask levering
  • Mer enn 400 monteringspartnere
  • 30 dagers returrett
Star Performer HP 1
195/65 R15 H
kr 442
Betalingsmetoder

Velg blant et stort utvalg av vinterdekk hos giga-dekk.com

Det er svært viktig å velge riktig vinterdekk til din bil. Det er avgjørende for din sikkerhet i løpet av den lange norske vinteren, hvor kjøreforholdene varierer stort fra bare veier, 10 centimeter snø og til ren is. Verdens første dekk designet for vinter ble produsert i 1934 av finske Nokian Tyres, og deretter kom det mest kjente dekket Hakkapeliitta to år senere. Utviklingen har gått fremover og det finnes nå både dekk med pigger, samt piggfrie alternativer. Forskjellen mellom dem er nærmest utvisket i ytelse, selv om pigger fortsatt gir best grep på ren is og tilsvarende piggfri best på rent snøføre. På giga-dekk.com finner du et stort utvalg av både bil- og motorsykkeldekk. Disse kan du enkelt kjøpe online og få levert gratis hjem.

Gode og billige vinterdekk i alle varianter

Giga-dekk.com har et stort utvalg med dekk fra over 100 kjente dekk produsenter. Her bør du kunne finne det du ønsker, enten det er vinterdekk, sommerdekk, piggdekk eller piggfri. Goodyear dekk har vi til lave priser, og inkludert i prisene er gratis og rask levering av valgte dekk hjem til deg. Montering av dekkene kan du gjøre selv eller få hjelp hos våre over 300 partnere. Skulle du angre deg har vi hele 30 dagers returrett på våre leveranser av dekk og felger.