Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ny
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
Continental

Continental UltraContact

205/55 R15 88V EVc

Continental - Konstruert i Tyskland, Continental tilbyr premium dekk med optimal bremseevne og sikkerhet.

Dekkstørrelser
205/55 R15 88V EVc 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
V: Godkjent  opp til 240 km/h
EAN
4019238078435
Artikelnummer
GI-D-126074GA
DEX
2.440 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Den nye UltraContact. Lang levetid - utviklet i Tyskland.

  • Nyt utmerket kjørelengde takket være den nye YellowChili-blandingen.
  • Stol på høy motstandskraft – takket være den robuste UltraShield-konstruksjonen.
  • Opplev overbevisende ytelse under våte forhold og komforten med lavt kjørestøy.

Vår oppskrift på ekstremt lang kjøreglede.

Vi vet at det er mye morsommere å se gode dekk i aksjon på asfalten enn å passe på nye. Derfor gjør UltraContact, med sin nye YellowChili-blanding og den tilpassede slitebanedesignen, deg i stand til å få en trygg og balansert kjøreopplevelse med ultrahøy kjørelengde. Det beste du kan gjøre er å venne deg til å ikke tenke på nye dekk på veldig, veldig lenge.

Når gatene blir grovere, viser han ingenting.

Å kjøre er mest moro når du vet at nesten ingenting kan stoppe deg. Og det er nettopp for denne følelsen vi har utviklet den nye UltraContact. Dens robuste UltraShield-konstruksjon gir utmerket beskyttelse mot hverdagsskader. Vi ønsker deg en hyggelig tid på alle slags veidekker - enten det er grovt og humpete eller ny asfaltert.

For sikker ytelse på våte overflater.

Nyt hvert eneste øyeblikk på veien – selv når det regner. Et stort antall spesialformede lameller muliggjør den såkalte wipe-out-effekten, hvor vannet raskt dreneres til utsiden og du drar nytte av kort bremselengde. I tillegg reduserer spesielle støybrytere i dekksporene kjørestøyen betydelig. Slik at hver reise blir så hyggelig og trygg som mulig for deg.

 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Nyhetsbrevet for GigaDekk!

Abonner på nyhetsbrevet nå og gå aldri glipp av et tilbud igjen!
✓Topp-tilbudene ✓Testresultater og produktnyheter ✓Anbefalinger