Kontakt oss
00800-33584266
(avgiftsfritt)
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.

General Euro Van 2

215/65 R16C 109/107R 8PR dobbel merking 106T
Dekkstørrelser
215/65 R16 109/107R  Endre 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
R: Godkjent  opp til 170 km/h
EAN
4032344546940
Artikelnummer
GI-R-223900GA
DEX
kr 1.126
Ofte kjøpt sammen:
 • Totalpris:
  kr 5.040
  1 x General Euro Van 2 215/65 R16C 109/107R 8PR dobbel merking 106T =
  kr 1.126
  1 x Castrol MAGNATEC Professional A5 5W-30 5 Liter Canister =
  kr 536

Et kraftfullt varebildekk

Utviklet for de høyeste kravene til transporter og varebiler, ved hjelp av sin høy utviklede slitebane oppnår Eurovan 2 høy kjørelengde og høy trekkraft. Den nye slitebane struktur forbedrer brems ytelse og kjøreegenskaper på tørre veier og i svinger. Eurovan 2 er preget av gode vannplaningskvaliteter. Forskjøvet motstridende slitebane spor i skulder reduserer støy og øker kjørekomforten. Den flate dekkontur sikrer jevn slitasje og forlenger dekkets levetid.

Kjennetegnes ved meget god beskyttele mot vannplaning. Med sin Amerikanske historie og anerkjente dekkmønstre fra Continental tilbyr General Tire et bredt sortiment av dekk for alle typer kjøretøy og alle underlag. Redusert risiko for vannplaning gir bedre sikkerhet på våte veier. Passer blant annet til Mercedes Sprinter, Ford Transit og Iveco Daily

Tekniske høydepunkter:

 • Egenskap: Tre brede drenering spor etter omkretsen for bedre drenering
 • Fordel: Sikkerhet på våte veier gjennom redusert fare for vannplanning

 • Egenskap: Kompakt og solid slitebaneblokker for en bedre overføring av sirkuære og side styrker
 • Fordel: Bedre handling og kortere bremselengde

 • Egenskap: Forskjøvet motstridende slitebane spor i skulderen som reduserer støy ved å eliminere frekvens topper
 • Fordel: Lavere støynivå og dermed større kjørekomfort
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK