Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
Goodyear

Goodyear UltraGrip Performance 3

205/55 R16 91T EVR

Goodyear - Dekkprodusent fra USA. Kvalitetsprodukt i høyere priskategori.

Dekkstørrelser
205/55 R16 91T EVR 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
Wi Vinterdekk
M+S merking
med snøkrystallsymbolWinter
Hastighetsindeks
T: Godkjent  opp til 190 km/h
EAN
4038526068224
Artikelnummer
GI-D-131497GA
Test results
auto motor und sport
EU
European Production
1.169 kr
+ 25 kr Miljøavgift = 1.194 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Goodyear UltraGrip Performance 3 er et høyytelses vinterdekk designet for bruk på personbiler og SUV-er. Den er designet for å gi utmerket trekkraft og håndtering under snø og isete forhold, så vel som på våte veier.

Dekket har et asymmetrisk slitebanemønster som er optimalisert for våt og tørr ytelse. Den har et høyt silikainnhold i slitebanen for å forbedre trekkraften på våte og glatte overflater, samtidig som den forbedrer kjøreegenskapene og bremseytelsen. UltraGrip Performance 3 inneholder også Goodyears 3D BIS-teknologi, som bruker sammenlåsende blokkstrukturer for å gi forbedret stabilitet og grep på snø og is. I tillegg har dekket en V-formet slitebanedesign som hjelper til med å kanalisere vann og slaps vekk fra kontaktflekken, noe som reduserer risikoen for vannplaning.

  • Utmerket snøytelse
  • Sterk våt ytelse
  • Forbedret bremsing
 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

Business Reviews
Profile:UltraGrip Performance 3
Review Date Test Facility Dimensions Review Text Review Rating Seal
09/2023 auto motor und sport 205/55 R16 91T EVR Highly recommended
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Nyhetsbrevet for GigaDekk!

Abonner på nyhetsbrevet nå og gå aldri glipp av et tilbud igjen!
✓Topp-tilbudene ✓Testresultater og produktnyheter ✓Anbefalinger