Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.

Ikke risiker sikkerheten


Flotte priser? Se her!

Flotte priser? Se her! Ikke vent til dekkene dine er fullstendig utslitte! Kjøp nye dekk til rabatterte priser hos www.giga-dekk.com. Alle priser inkluderer MVA.

Dette bør du spørre om når du kjøper nye dekk

Ifølge dekkbransjen er prisen viktig, men det kan på sikt være dyrt å kjøpe et billigdekk eller et brukt dekk. Slike dekk har dessuten ikke nødvendigvis det ekstra veigrepet som trengs under våte kjøreforhold.

Før du begynner å lete etter nye dekk bør du stille deg selv disse 5 enkle spørsmålene:

1. Er det god valuta for pengene? Alle tenker først og fremst på prisen, og som med alt annet får du det du betaler for. Når du kjøper bil finner du alternativer fra ulike merker og i forskjellige prisklasser, og du kan være trygg på at du får et produkt som passer til formålet ditt og gir god valuta for pengene. Det samme gjelder for dekk.


    2. Er det god kvalitet? Et godt dekk koster kanskje en hundrelapp ekstra, men varer i 30.000 kilometer. Et dekk i dårlig kvalitet koster mindre, men varer kanskje kun i 10.000 kilometer før du må erstatte det.

    3. Hvordan er støynivået? Mange kjører langt til jobb, og det kontinuerlige støynivået fra dekkene kan bli veldig frustrerende og distrahere både sjåføren og passasjerene. Du bør alltid sjekke EU-merket.

    4. Er dekket drivstoffvennlig? Dekk i dårlig kvalitet forårsaker mer friksjon og motstand på veibanen. Dermed må bilens motor jobbe hardere for å kjøre samme distanse. En motor som jobber hardere forbruker mer drivstoff, noe som betyr at du må ta flere turer til bensinstasjonen!

    5. Stopper bilen når det trengs? Bremselengden øker betydelig ved bruk av dekk i lav kvalitet, selv om dekkene oppfyller påkrevd mønsterdybde. Vi har alle opplevd behovet for å bremse plutselig når vi kjører. Et godt dekk gir økt selvtillit og sørger for at du kan stoppe når det trengs.

    Dette er de fem viktigste spørsmålene du bør stille deg selv neste gang du trenger et nytt dekk. Når det er på tide å kjøpe nye dekk, anbefales det at du starter hos Giga-dekk.com.