Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Kumho

Kumho Ecsta KH11

215/55 R18 95H 4PR

Kumho - Dekkprodusent fra Korea, spesialitet: brede dekk.

Dekkstørrelser
215/55 R18 95H 4PR 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
H: Godkjent  opp til 210 km/h
EAN
8808956065140
Artikelnummer
GI-R-143234GA
DEX
Kundevurderinger
(1)
1.237 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

ECSTA KH11 kombinerer design teknologi med racing suksess for å levere overlegne kjøreegenskaper uten å ofre kjørekomfort og lav støy i vår, sommer og høst. Høy teknologi silika og karbon gummiblanding for storslått grep i våte og tørre forhold Tre bred omkretsrille drenerer vannet fra under slitebanen for fremragende vannplaning motstand. Sidespor evakuerer effektivt vannet og balanserer slitebane stivhet for bedre våt trekkraft og en behagelig kjøretur. Store utenfor slitebaneblokker gir stivhet for økt svingegenskaper. Solid midtrillen gir en konstant kontakt overflate for utmerket høyhastighets stabilitet, redusert støynivå og bedre respons. Fugefritt Cap og bred belte konstruksjon opprettholder den optimale dekk formen med høy hastighet bedre handling, slitasje og høy hastighet. Optimalisert blokk form reduserer støy ved å endre blokkstørrelsen rundt dekket ved å redusere støy.

 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

ECSTA KH11 tyre review

Gjennomsnitt basert på 237 test resultat
Grep på tørr veibane
Bremse-egenskaper på tørr veibane
Grep på våt veibane
Bremse-egenskaper på våt veibane
Grep på snø
Kjørekomfort
Lydnivå inni bilen
Dekkslitasje
Drivstofforbruk
kjørte km 16 902
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.