Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Kumho

Kumho Ecsta KH11

215/55 R18 95H

Kumho - Dekkprodusent fra Korea, spesialitet: brede dekk.

Dekkstørrelser
215/55 R18 95H 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
H: Godkjent  opp til 210 km/h
EAN
8808956065140
Artikelnummer
GI-R-143234GA
DEX
Kundevurderinger
(1)
1.224 kr
Gratis frakt*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returbetingelser
Vi samarbeider med mer enn 400 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

ECSTA KH11 kombinerer design teknologi med racing suksess for å levere overlegne kjøreegenskaper uten å ofre kjørekomfort og lav støy i vår, sommer og høst. Høy teknologi silika og karbon gummiblanding for storslått grep i våte og tørre forhold Tre bred omkretsrille drenerer vannet fra under slitebanen for fremragende vannplaning motstand. Sidespor evakuerer effektivt vannet og balanserer slitebane stivhet for bedre våt trekkraft og en behagelig kjøretur. Store utenfor slitebaneblokker gir stivhet for økt svingegenskaper. Solid midtrillen gir en konstant kontakt overflate for utmerket høyhastighets stabilitet, redusert støynivå og bedre respons. Fugefritt Cap og bred belte konstruksjon opprettholder den optimale dekk formen med høy hastighet bedre handling, slitasje og høy hastighet. Optimalisert blokk form reduserer støy ved å endre blokkstørrelsen rundt dekket ved å redusere støy.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Kumho ECSTA KH11 tyre review

Gjennomsnitt basert på 1 test resultat
Grep på tørr veibane
Bremse-egenskaper på tørr veibane
Grep på våt veibane
Bremse-egenskaper på våt veibane
Grep på snø
Kjørekomfort
Lydnivå inni bilen
Dekkslitasje
Drivstofforbruk
kjørte km 4 005 774
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.
^