Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Kumho

Kumho Solus KH16

P225/55 R19 99H

Kumho - Dekkprodusent fra Korea, spesialitet: brede dekk.

Dekkstørrelser
P225/55 R19 99H 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
H: Godkjent  opp til 210 km/h
EAN
8808956068837
Artikelnummer
GI-R-168343GA
DEX
1.528 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

KH16 inneholder det siste innen Kumho teknologi. Det bringer ytelse sammen til daglig kjøring behov.KH16 varemerke inneholder enestående hele sesongen trekkraft, skarpe kjøreegenskaper og rask styrerespons med lang kjørelengde og en komfortabel tur.

Kumho patentert design teknologi optimaliserer form, trå kontakt og sideveggen stivhet til å opprettholde fremragende evne til å absorbere støt selv samtidig øke responsen. Dataassistert konstruksjon og høyteknologi slitebane skaper en perfekt blanding av slitebane blokk stivhet som øker kjørelengde levert av KH16.

Multi seiper mønsterdesign og optimal spor plassering øker dårlig vær grep for kjøring i regn, snø eller godt forhold.
Kumhos eksklusive Sving Lag Teknologi (SLT) reduserer tidsforsinkelsen fra når rattet er slått før bilen reagerer. 'SLT' øker styrerespons uten å gi opp kjørekomfort.

 EUs dekkmerking / effektivitetsklasser
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.