Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Kumho

Kumho Solus KH16

P225/55 R19 99H

Kumho - Dekkprodusent fra Korea, spesialitet: brede dekk.

Dekkstørrelser
P225/55 R19 99H 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
H: Godkjent  opp til 210 km/h
EAN
8808956068837
Artikelnummer
GI-R-168343GA
DEX
1.570 kr
Gratis frakt*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returbetingelser
Vi samarbeider med mer enn 400 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

KH16 inneholder det siste innen Kumho teknologi. Det bringer ytelse sammen til daglig kjøring behov.KH16 varemerke inneholder enestående hele sesongen trekkraft, skarpe kjøreegenskaper og rask styrerespons med lang kjørelengde og en komfortabel tur.

Kumho patentert design teknologi optimaliserer form, trå kontakt og sideveggen stivhet til å opprettholde fremragende evne til å absorbere støt selv samtidig øke responsen. Dataassistert konstruksjon og høyteknologi slitebane skaper en perfekt blanding av slitebane blokk stivhet som øker kjørelengde levert av KH16.

Multi seiper mønsterdesign og optimal spor plassering øker dårlig vær grep for kjøring i regn, snø eller godt forhold.
Kumhos eksklusive Sving Lag Teknologi (SLT) reduserer tidsforsinkelsen fra når rattet er slått før bilen reagerer. 'SLT' øker styrerespons uten å gi opp kjørekomfort.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.
^