Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.

Matador MP47 Hectorra 3

175/55 R15 77T

Matador - Dekk produsert i Europa ved hjelp av tysk teknologi.

Dekkstørrelser
175/55 R15 77T  Endre 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
So Sommerdekk
Hastighetsindeks
T: Godkjent  opp til 190 km/h
EAN
4050496791889
Artikelnummer
GI-R-342137GA
DEX
kr 698
Ofte kjøpt sammen:
 • Totalpris:
  kr 3.322
  1 x Matador MP47 Hectorra 3 175/55 R15 77T =
  kr 698
  1 x Castrol 5 Liter Canister =
  kr 530

For mellomstore og store biler, og SUV.

 • Matador har lang tradisjon med pålitelige produkter og et bredt sortiment
 • God sikkerhet på våte veier
 • Passer blant annet til Skoda Octavia, VW Passat og VW Tiguan
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

x
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK