Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi leverer kun dekket. Dersom en felg vises på bildet er dette kun for å illustrere.
Pirelli

Pirelli Scorpion Zero

255/55 R18 109V XL, N0

Pirelli - Dekkprodusent fra Italia. Dekk av høy kvalitet i høyere priskategori.

Dekkstørrelser
255/55 R18 109V XL, N0 
Lagerstatus
tilgjengelig
Dekk
GAN Helårsdekk
M+S merking
Hastighetsindeks
V: Godkjent  opp til 240 km/h
EAN
8019227141764
Artikelnummer
GI-R-103539GA
DEX
Kundevurderinger
(3)
1.921 kr
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

Dekkets naturlige element er motorveiens høye hastigheter. Et meget iøynefallende dekk som lever opp til sin opprinnelse, det legendariske P Zero, et dekk med ekstreme prestasjoner og sofistikert personlighet. Scorpion Zero er i en klasse for seg med sin 4WD-styrke og Pirelli stil. Et innovativt mønsterdesign som gir topp ytelse økt sikkerhet både på tørre og våte veibaner. Scorpion Zero er den eneste 4x4 dekk med hastighetssymbolet V for hastigheter opp til 240km/t (150 mph) og M+S betegnelse (det betyr høy ytelse under de mest krevende vørforhold). Med sist utviklet gummiblanding har dekket rask styrerespons og høy grad av komfort enten det er i byen, fjell/mark eller på motorveien.

Advarsel: Ikke egnet for vinterturer i Norden.
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Pirelli Scorpion Zero tyre review

Gjennomsnitt basert på 3 test resultat
Grep på tørr veibane
Bremse-egenskaper på tørr veibane
Grep på våt veibane
Bremse-egenskaper på våt veibane
Grep på snø
Kjørekomfort
Lydnivå inni bilen
Dekkslitasje
Drivstofforbruk
kjørte km 1 451 354
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.
^